Avís Legal

0. OBJECTE I ACCEPTACIÓ

El present avís legal regula l’ús del lloc web reciclàridsosona.cat, (en endavant, LA WEB), del qui és titular Reciclàrids Osona S.L, (en endavant, EL RESPONSABLE DE LA WEB).

L’ usuari té l’obligació de fer un ús correcte del lloc web conforme les lleis, la bona fe i l’ordre públic.L’usuari respondrà davant EL RESPONSABLE DE LA WEB o devant a tercers, de qualsevol dany o perjudici que pugui causar com a conseqüència del incompliment de la seva obligació.

1. IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

EL RESPONSABLE DE LA WEB, en cumplimient de la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’ informa de:

Raó social: RECICLÀRIDS OSONA S.L.
NIF: B-64869886
Direcció: c/Pirineu 4, Pol.Ind. Adoberies, 08506-Calldetenes (Barcelona)
Telèfon: +34 646 287940
Correu electrònic: info@reciclaridsosona.cat

Podeu contactar amb nosaltres per qualsevol dels mitjans present en LA WEB.

2. CONDICIONS D’ ACCES I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis son d’ accés lliure i gratuït, no obstant, EL RESPONSABLE DE LA WEB condiciona la utilització d’ alguns dels serveis oferts al previ ompliment de dades dels requisits dels formularis.

L’ usuari garantitza la autenticitat i actualitat de les dades que comunica a EL RESPONSABLE DE LA WEB i serà l¡ únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

També l’usuari es compromet a no:

a) Difondre continguts  delictius, violents, pornogràfics, racistes, ofensius,  en general, contraris a la llei o l’ ordre públic.
b) Introduir en la xarxa, virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles de alterar, modificar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, modificar LA WEB o alterar el seu contingut.
c) Intentar accedir a les comptes de correu electrònic d’altres usuaris i extreure la seva informació.
d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial.
e) Suplantar la identitat d’un altre usuari.

Tots els continguts del lloc web, com texts, fotografies, gràfics, imatges,, software, així com el seu disseny gràfic, pertanyen a EL RESPONSABLE DE LA WEB, i no poden ser cedits a tercers sense el consentiment del propietari del WEB.

3. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Quan necessitem obtenir informació per part de l’usuari, sempre ho sol.licitarem de forma voluntària i amb els requisits mínims per tal de poder resoldra o atendre  la comunicació que ens expressa el client. Les dades obtingudes per mitjà de formularis dins la nostra WEB seran tractades d’acord amb el que estableix la Llei segons el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’ abril de 2016, normativa legal vigent en matéria de protecció de dades i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de l’ Informació i Comerç Electrònic.

EL RESPONSABLE DE LA WEB es compromet a no cedir, vendre, ni compartir les dades amb tercers.

Exercici dels seus drets:
Qualsevol persona té dret a obtenir informació de com tractem les seves dades, així com modificar-les o rectificar-les.
Podrà exercir els seus drets per mitjà de:
-Per correu electrònic adjuntant  còpia del DNI a: info @ reciclaridsosona.cat
-Sol·licitant la informació en els formularis de la WEB.

La nostra política respecte al correu electrònic està centrada únicament en l’enviament de la informació que vostè ha sol·licitat.
Si no vol rebre correus ens ho fa saber.